Det är lite oroligt på jobbet

Just nu har vi diskuterat mycket här på arbetet det är många omstruktureringar som måste genomföras och då blir det ofta lite oroligt även jag själv har känt av den oron. Jag undrar just nu om jag ska få nya arbetsuppgifter eller om jag ska jobba på som vanligt. Det posititiva som händer är att de kommer att renovera om ibland annat konferensrummet och det är välbehövligt kan jag säga för där har tiden stått stilla sedan slutet av 80-talet verkar det som sedan ska vi byta bolag så att våra telefon konferenser fungerar lite bättre för det har varit en del problem på den fronten. I slutändan så kanske det kommer att bli bättre en någonsin på jobbet, jag hoppas det men tills man vet så kan jag inte riktigt koppla av känner jag och jag är inte den enda det är fler av mina kollegor som inte mår så bra just nu.

This entry was posted on Tuesday, November 20th, 2012 at 9:01 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply