Dags att köpa nya möbler

Jag har blivit något infernaliskt sugen på att skaffa lite nya möbler. Det är verkligen dags för lite nya inredningsattiraljer hemma, den saken är helt klar skulle jag vilja säga. Mina gamla pjäser har dessutom blivit påtagligt slitna vid det här laget, så slitna faktiskt att jag nästan skäms för att bjuda hem folk numer. Soffan till exempel är helt trådig och trasig. Den främsta anledning till detta är att jag har en väldigt aktiv katt som envisas med att vässa klorna på soffan. Under alla omständigheter så det i varje fall dags att skaffa nya grejer. Det finns bara ett problem som jag ser det. Jag vet inte riktigt vad jag egentlige har för smak numer. För några år sedan då befintligt möblemang införskaffades hade jag en ganska strikt och enkel smak, raka linjer, kantigt mycket svart och vitt, sobert. Men nu är jag inte så säker på att detta är min grej längre. Vore kul att prova något nytt för en gångs skull och inte bara kopiera valfri sida ur Wallpaper.

This entry was posted on Thursday, March 8th, 2012 at 7:45 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply