En specialsäng

Jag har bara en sänggavel till min säng. Det stör mig naturligtvis något oerhört, jag vill ju ha minst två sänggavlar, gärna tre. Det är faktiskt ganska pinsamt det här den saken går inte att komma ifrån. Jag kanske skulle satsa på att skaffa tre, en i furu, en i svartbetsad ek och en i rostfritt stål. Visst jag inser att det här kanske låter lite konstigt. Men jag värderar verkligen att sova och vila i en okonventionell säng. Ett tag tänkte jag mig en säng helt i plåt men efter ett tag kom jag fram till att en blandning av material vore det bästa. Helst av allt skulle jag vilja ha en sängstomme i expoxylimmad fusilipasta men jag har kommit fram till att det förmodligen skulle ta alldeles för lång tid att montera ihop en sådan. Även fast det skulle varit trevligt. Jag kör nog lösningen jag nämnde först, ett tag i varje fall.

This entry was posted on Thursday, February 2nd, 2012 at 2:08 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply