Snävt festschema

Jag planerar att tillsamman med några före detta kollegor anordna en större fest. Främst för att det, jag för att det skulle bli otroligt kul att se alla igen och få höra vad folk har för sig numer. Eftersom vi kommer bli ganska många och eftersom det troligtvis kommer ganska vilt till så behöver vi en festlokal Stockholm som antingen är ligger så pass avskilt att man inte stör någon eller så får det vara rejält ljudisolerad. Det borde väl i rimlighetens namn inte vara så svårt att ordna fram tycker jag. Eller så kanske det visst kan vara. Jag är i ärlighetens namn ganska osäker på den saken. Det som komplicerar hela ärendet är att det är så kort om tid, festen ska gå av stapeln redan nästa helg. Jag hoppas ju verkligen att vi hinner det här men det är långt ifrån säkert. Just nu håller på att lägga ut trådar var helst jag. Något borde ge napp tycker jag, jag kan då rakt inte tänka mig något.

This entry was posted on Tuesday, January 31st, 2012 at 12:37 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply