Ont i ryggen

Jag har haft något sjukligt ont I ryggen på senare tid. Nu vet jag inte alls vad det kan bero på. Däremot vet jag att det är oerhört jobbigt och att jag måste göra någonting åt saken snart annars blir jag tokigt. Dessvärre vet jag inte riktigt var jag ska vända mig för att få hjälp. Min naturliga ingivelse säger mig att jag ska satsa på massage Stockholm men det också mycket väl vara så att jag borde vända mig till en kiropraktor eller en sjukgymnast. Svaret kommer jag troligtvis aldrig att få reda på om jag inte tar och sätter igång och ger mig väg till någon av de nyssnämnda. Jag lutar mest åt massage om jag ska helt ärligt och det är klart att jag ska vara helt ärligt finns liksom ingen som helst anledning att ljuga om något sådant här, det vore faktiskt ju snudd på absurt.

This entry was posted on Monday, January 30th, 2012 at 4:39 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply