Högre festambitioner

Jag har blivit lite sugen på att köpa ett större partytält. Det är nämligen så att jag och mina vänner varje sommar brukar anordna ett antal riktiga mastodontfester med dekadens av rent gammelromerska mått. Tidigare har vi alltid varit ute men sedan vår DJ blev elchockad och förd till sjukhus under oväntat regn har vi bestämt oss för att införskaffa ett rejält partytält i år. Jag tror i varje fall att detta är den enda rätta och riktiga lösningen, klart man ska ha ett rejält partytält om man ska anordna ett anständigt party. Vi har lite högre ambitionerna med de här festerna i år det kan man nog lugnt säga. Nej, här ska de bli ett våldsamt festande inga slappa tag och fullt vansinnesspett hela tiden. Det är inget snack om saken. Ett våldsamt festande ska det bli. Förra året körde nämligen lite för mjäkigt vilket är någonting jag ångrar väldigt mycket.

This entry was posted on Monday, January 30th, 2012 at 9:39 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply